Press "Enter" to skip to content

Θύμα κλοπής στην Μ. Βρετανία βρίσκει τα κλοπιμαία στο Ebay και στέλνει τον κλέφτη στην φυλακή

Σε μια περίεργη αλλά όχι και τόσο σπάνια ιστορία ένας κάτοικος από το Chester της Μ. Βρετανίας βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο να πάρει πίσω το ρολόι του που είχε κλαπεί από το σπίτι του λίγες μέρες πριν.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο James Longden αποφάσισε πως θα ήταν καλή ιδέα να διαρρήξει το σπίτι ενός γείτονα του με σκοπό την κλοπή. Ο 30χρονος κλέφτης έκλεψε από τον γείτονά του ένα laptop, κοσμήματα, ρούχα και ένα ρολόι. Αμέσως μετά την κλοπή ο James Longden θέλησε να “ξεφορτωθεί” τα κλοπιμαία οπότε τα έβαλε προς πώληση σε δημοπρασία στο Ebay. Το θύμα του είχε μια παρόμοια ιδέα έτσι ξεκίνησε να ψάχνει πλειστηριασμούς στο Ebay που είχαν αντικείμενα προς πώληση ίδια με αυτά που του είχαν κλέψει. Πολύ γρήγορα ανακάλυψε την δημοπρασία με το ρολόι του την οποία και κέρδισε.

Το επόμενο βήμα ήταν η συνάντηση όπου θα έδινε τα χρήματα για να πάρει το ρολόι του πίσω, όμως στο ραντεβού που είχε δώσει με τον James Longden αντί να εμφανισθεί ο ίδιος είχε συννενοηθεί με την αστυνομία η οποία και συνέλαβε τον κλέφτη. Ο Longden παραδέχθηκε την κλοπή και αυτή την στιγμή εκτίει την ποινή του, 2 έτης και 4 μήνες, στις φυλακές της Μ. Βρετανίας.

Πηγή

Be First to Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *