Press "Enter" to skip to content

Ένα άλογο -ζωγράφος- διαφορετικό απο τα άλλα

Το άλογο που θα δείτε σε αυτό το βιντεο δεν είναι σαν τα άλλα!

Ο Metro Meteor είναι ένα άλογο που στα νιάτα του έτρεχε ως άλογο κούρσας. Όταν μεγάλωσε και έχασε την ταχύτητα που το χαρακτήριζε ήταν αρκετά τυχερό ώστε να μην έχει την τραγική κατάληξη που έχουν πολλά από τα άλογα ιπποδρομιών.

Υιοθετήθηκε από τον κ. Ron Krajewski(καλλιτέχνης) ο οποίος του έδειξε τον κόσμο της τέχνης. Ο Metro αμέσως έδειξε το ταλέντο του και άρχιζε να ζωγραφίζει βάζοντας το πινέλο στο στόμα του και κουνώντας το κεφάλι του πάνω-κάτω και δεξιά-αριστερά. Μέσα από τη ζωγραφική ο Metro ξέχασε τις κακουχίες που είχε περάσει και κατάφερε να θεραπεύσει πολλές από τις επίκτητες κακές συμπεριφορές που κουβάλαγε από τα χρόνια που έτρεχε σε αγώνες.

Η επιτυχία που έκανε ο Metro ήταν τέτοια που ο κ. Krajewski κατάφερε να μαζέψει πάνω από 800,000 δολάρια από τα έργα τέχνης ενώ πολλά από αυτά τα χρήματα χρησιμοποιήθηκαν για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη του αλόγου.

Ο Retro επίσης κατάφερε να γίνει πρωταγωνιστής σε μια τανία μικρού μήκους με το όνομα “My Paintbrush Bites” όπου οι δημιουργοί Joel Pincosy και Joe Egender αφηγούνται την απίθανη ιστορία του.

πηγή

Be First to Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *